Funktionär

Vill du vara med och hjälpa till under Skördefestivalen?

Gotlands Skördefestival kan genomföras tack vare de sex organisationer som hjälps åt för att genomföra festivalen. Festivalen växer och vi behöver fler som tycker det är kul att vara en del av att visa upp våra gröna näringar på Gotland. På Gotlands Skördefestival erbjuds mycket kunskap och många aktiviteter förutom att man kan köpa härliga gotländska livsmedel. Vi behöver bla hjälp med värdar i entrén och värdar som lotsar bilarna på parkeringen. Om du hjälper till med en uppgift under fyra timmar så får du följande:

  • Fika och lunch den dagen du hjälper till.
  • Gratis inträde för dig själv resten av dagen
  • Fyra endagsbiljetter eller att vara med på en trerätters funktionärsmiddag fredag den 14 september.
  • Vi brukar få hjälp av härliga människor så du får trevligt sällskap vid genomförandet

Vill du hjälpa till?

Välkommen att höra av dig till Inger Nielsen tel 073-551  63 71 mail till Inger

Tider som vi behöver funktionärer till är fredag 31/8 kl 12.30-ca 17 vi startar med lunch, för att sedan förbereda stängsling, entréer mm, lördag 1/9 kl 8.30-12.30, lördag 1/9 kl 12-16, söndag 2/9 kl 8.30-12.30, söndag 2/9 kl 12-16 samt söndag kl 16-20 efterarbete. Om du hjälper till vid två pass kan du både få fyra biljetter och delta vid funktionärs­middag.

De som väljer att hjälpa till får en genomgång i början av sitt pass kring arbetsuppgifter. Vill man ha en extra genomgång i förväg talar man om det för Inger.

Gotlands Skördefestival arrangeras gemensamt av Gotland Grönt Centrum AB, Hushållningssällskapet, LRF, Roma intresseförening, Roma Idrottsförening samt Studieförbundet Vuxenskolan.