Välkommen till Kick-off för Gotlands Skördefestival 2017
Torsdagen den 6 april, kl 19:00
Plats: Gotland Grönt Centrum

Vi bjuder in er som tidigare deltagit på Gotlands Skördefestival men också övriga intressenter till startskottet av Gotlands i särklass största matfestival. Vi ses på Gotlands Grönt Centrum i maskinhallen i sal M12.

Under kvällen kommer vi att lansera årets tema för skördefestivalen, övriga nyheter, hur vi skapar en bra mötesplats för konsument och producent samt ta upp förslag från fjolårets utvärdering.

Efter fikat bjuder vi på en föreläsning om design och hur man får sin monter att sticka ut. Workshopen med Pia Qvist handlar om hur man kan designa sin monter för att öka sitt attraktionsvärde. Pia är en uppskattad föredragshållare som har stor erfarenhet av design och skyltning. Pia kommer dessutom att bjuda på experttips om årets tema.

Eftersom vi bjuder på fika så behöver vi veta hur många som kommer, anmäl er på:

gotlandsskordefestival@grontcentrum.se

Vi som kommer att jobba med praktiska frågor av arrangemanget Gotlands Skördefestival 2017 är Kicki Grönlund, Jessica Hermansson och Susanne Welin-Berger.

Arrangemanget är som vanligt ett samarrangemang mellan Gotland Grönt Centrum AB, Roma IF, Roma Intresseförening, LRF Gotland, Hushållningssällskapet Gotland samt Studieförbundet Vuxenskolan. Har du frågor om kick-offen kan du nå Susanne på 0707- 262 888.

Varmt välkomna

Hälsar Susanne, Jessica och Kicki

Intresseanmälan till Gotlands Skördefestival 2017 öppnar den 7 april  2017.

Håll dig gärna uppdaterad på skördefestivalens facebook-sida.