Obligatorisk information och riktlinjer för utställare

Som deltagare på Gotlands Skördefestival skall ni uppfylla någon av nedanstående tre punkter:
  1. Ha en tydlig koppling till den gröna eller blå näringen på Gotland.
  2. Producera gotländskt hantverk av gotländska råvaror.
  3. Livsmedel som säljs ska vara odlat/producerat/fiskat/förädlat i första hand på Gotland. Kommunicera tydligt dess ursprung. Vi ser gärna att ni samarbetar med ex. restaurang och producent.
Mat till försäljning

Livsmedel som säljs ska vara odlat/producerat/fiskat/förädlat i första hand på Gotland. Om förädling av råvaran inte finns på Gotland eller endast finns i begränsad mängd går det bra med svensk råvara. Kommunicera tydligt dess ursprung.

All mat inklusive snabbmat ska ha gotländsk huvudråvara. Exempel på snabbmat: Kebab, Gyros, hamburgare och korv ska bestå av gotländsk kött- eller växtfärs.

Grönsaker ska komma från Gotland.
Sträva gärna efter att tillbehör som ketchup och senap i första hand är gotländska i andra hand svenska. Samma gäller desserter, samarbeta gärna med gotländska producenter om du inte tillverkar det själv.

Övrig information
  • Vi förbehåller oss rätten att prioritera bland anmälningarna för att få variation av utställare.
  • Din intresseanmälan innebär att platsen är garanterad först när du fått bekräftelse för deltagande och faktura.
  • Vid betalning efter förfallodatum riskerar ni att platsen erbjuds till annan intresserad.
  • Grundavgiften återbetalas ej vid avbokning efter sista juni.
  • Platshyra återbetalas inte vid avbokning efter den 9/8 förutom om arrangörerna av Gotlands Skördefestival tvingas ställa in festivalen då återbetalas platshyra och grundavgift.

Klicka här för prisuppgifter >

Vid frågor kontakta Victoria Härlin
Telefon: 0498-770826
Mail: gotlandsskordefestival(at)grontcentrum.se